DIENSTEN

Autobedrijf De Koog is een all-round RDW erkend autobedrijf die bekend staat om haar excellente staat van dienst. Bij Autobedrijf de Koog staat de klant voorop en is voor uw auto the place to be voor onderhoud, reparaties en APK keuringen. Autobedrijf de Koog denkt graag in alle opzichten me u mee door passend advies te geven op basis van uw wensen!

Onderhoud en reparatie

Regelmatig onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig blijft rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij De Koog aan het juiste adres. U ontvangt altijd een prijsindicatie vooraf, zo staat u nooit voor onverwachtse onderhoudskosten. Olie verversen, nieuwe banden, een grote of kleine onderhoudsbeurt? Autobedrijf De Koog garandeerd kwalitatief hoogstaand en betrouwbare behandeling van uw auto. Autobedrijf de Koog verwelkomt alle automerken en modellen.

Grote of kleine beurt?

Bij Autobedrijf De koog kunt u zowel terecht voor zowel een groot als een klein onderhoudsbeurt. Wij adviseren op basis van de historische onderhoudgegevens van uw auto welk onderhoudsbeurt wij nodig achten. Bij een klein onderhoudsbeurt zorgt Autobedrijf de Koog ervoor dat de olie en filters worden ververst/vervangen, vloeistoffen worden bijgevuld en alle onderdelen van uw auto worden nagelopen. Voor grote onderhoudsbeurten worden alle onderdelen nagelopen en indien nodig vervangen. Autobedrijf de Koog maakt het haar hoogste prioriteit om uw auto in zorgeloos en veilige staat aan u af te leveren.

Waarom kiest u voor De Koog?

Autobedrijf De Koog beschikt over jarenlang ervaring en expertise in-huis. Zo beschikken alle Autobedrijf de Koog professionals over ruime kennis en know-how van ieder automerk en model. De combinatie van vakkundig personeel en state of the art apparatuur stelt Autobedrijf de Koog om elke uitdaging groot of klein met succes te trotseren.

Zijn de bekende dashboord lampjes (waar iedereen een versneld hartslag van krijgt) weer aan het seinen of is het simpelweg weer tijd voor een onderhoudsbeurt? Wacht niet langer en kom langs bij Autobedrijf De Koog! Onze professionals kijken ernaar uit om u en uw auto te ontmoeten, van dienst te zijn en u spoedig met een gerust hart de weg weer op te helpen.

Occasions

De Koog biedt vanaf 2023 een mooie en betrouwbare autoselectie aan. Wij spreken hier van goede en betrouwbare auto’s waarvan de autohistorie bekend is bij Autobedrijf de Koog. Deze auto's worden na inkoop volledig gecontroleerd, onderhouden(indien nodig gerepareerd) en goedgekeurd. Autobedrijf De Koog is uw partner in de zoektocht naar de occasion van uw dromen. Naast de verkoop van occasions, kan je ook terecht voor al uw onderhoud en reparaties!

 • Occasions
 • Ruime keuze uit een wisselend aanbod aan occasions van max. 19 jaar jong
 • Inkoop van uw occasion
 • Aankoopbemiddeling
 • >Geen afleverkosten bij levering van uw auto
 • Mogelijkheid tot aanschaf van een garantie op maat
 • Betaalbare occasions van prima kwaliteit

 • Bandenservice

  Bent u op zoek naar nieuwe banden tegen een zeer scherpe prijs? Bij ons bent u aan het juiste adres. Bel uw maat door en wij zorgen ervoor dat de banden zo snel mogelijk klaar staan!

  Het maakt niet uit of het gaat om zomer, winter of all season banden. Wij hebben een hoop gangbare maten banden tot onze beschikking door onze solide relatie met onze bandenleverancier die banden binnen 3 uur aanlevert . Naast de verkoop doen wij natuurlijk ook de montage zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

  Call Now Button