Tweedehands auto kopen

Bent u op zoek naar een gebruikte auto? Dan raden we u aan om eens contact op te nemen met ons. Wij hebben contact met verschillende autobedrijven. Hierdoor is de kans zeer groot dat we ook een occasion hebben die aan al uw wensen voldoet. Wij kopen en verkopen auto’s van ieder merk. Bent u op zoek naar een Mercedes of naar een Toyota? Het maakt niet uit naar welk merk of type auto u op zoek bent, de kans is groot dat u de auto die u zoekt bij ons aantreft. U kunt bij ons een mooie en betrouwbare tweedehands auto kopen voor een zeer scherpe prijs.

Een ruim aanbod occasions

Bij Autobedrijf De Koog kunnen we aan een groot aanbod auto's komen. In ons aanbod vindt u auto’s van ieder merk en van iedere prijsklasse. Het maakt niet uit naar welk merk of prijsklasse auto u zoekt? Bij ons vindt u altijd wel een geschikte auto, ongeacht uw budget.

Kiest u voor een tweedehands auto kopen, dan wilt u er uiteraard wel zeker van zijn dat de auto betrouwbaar is. Voordat we de auto te koop aanbieden, wordt deze grondig gecontroleerd. De auto's worden volgens een checklist gecontroleerd voordat de auto wordt meegegeven, zo weet u zeker dat de auto betrouwbaar is.

Auto inruilen?

Besluit u om een tweedehands auto te kopen, dan heeft u bij Autobedrijf De Koog opties. U kunt de auto in één keer betalen, maar er zijn ook financieringsregeling mogelijk. Natuurlijk moeten wij u ook natoetsen bij het BKR of dit verantwoord is. Een derde optie is om uw huidige auto in te ruilen. Wij kunnen u een concurrerend bod doen voor uw huidige auto. Ook als u geen occasion bij ons aanschaft, kunt u ervoor kiezen om uw auto aan ons te verkopen.

Vindt een tweedehands auto die bij u past

Gebruikt u ons online platform om onze voorraad auto’s te bekijken? Dan is het goed om te weten dat u onze occasions ontzettend eenvoudig kunt filteren en sorteren. Zo kunt u de auto’s bijvoorbeeld filteren op brandstoftype, merk en model. Ook kunt u gebruik maken van onze zoekmachine om snel een auto te vinden van het gewenste merk en met de juiste prijs en kilometerstand. Met onze website wordt een tweedehands auto kopen die bij u past ontzettend eenvoudig!

Indien u onze occasions liever met eigen ogen bekijkt, kunt u er ook voor kiezen om tijdens openingstijden eens langs ons bedrijf te komen. Onze verkopers helpen u graag bij het vinden van een geschikte match als u nog niet zo goed weet wat voor auto u zoekt. Ook als u juist wel bepaalde wensen heeft voor uw auto, helpen onze verkopers u graag bij het vinden van de auto die aan al uw wensen voldoet.

Nog meer diensten

Ocassions

Onderhoud

Reparatie

Bandenwissel

Wij kopen graag uw auto over

Vraagt u zich af of wij uw tweedehands auto willen kopen? Dan is het goed om te weten dat wij interesse hebben in verschillende auto's. Wij kopen auto’s van ieder merk en van ieder type. Uiteraard krijgt u voor een goede auto een relatief hoger bod dan voor een auto wat mankementen vertoont.

Verkoopt u graag uw auto aan ons? Wij zullen uw tweedehands auto kopen nadat we deze getaxeerd hebben en u akkoord bent gegaan met ons bod. We kunnen de auto vrijblijvend en gratis voor u taxeren. Indien u akkoord gaat, rekenen we direct af op locatie.

Niet alleen kunt u bij ons een tweedehands auto te kopen of verkopen, maar daarnaast kunt u ook voor onderhoud en reparaties bij ons terecht. Ook wanneer wij uw auto onderhouden of repareren, hanteren we een transparante en betrouwbare werkwijze.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over een tweedehands auto kopen bij Autobedrijf De Koog? Of wilt u een auto bij ons aanschaffen en komt u graag snel in contact met onze verkopers? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons mailen als u geen spoed heeft. Heeft u een auto gezien die u graag wilt hebben, dan raden we u aan om telefonisch contact op te nemen. Zo heeft u snel een van onze verkopers aan de lijn en is de kans kleiner dat een ander u voor zal zijn.
Call Now Button