OVER ONS

Sinds 2012 is Autobedrijf De Koog gevestigd aan de Flevostraat te Purmerend. Mocht u op zoek zijn naar de in- verkoop van occasions of het vakkundig laten uitvoeren van onderhoud en/of reparatie aan uw auto, Autobedrijf de Koog beschikt over vakkundig personeel en het beste materieel om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

Eerlijkheid, Service Kwaliteit & Vakmanschap is waar Autobedrijf de Koog voor staat, met als missie om u op basis van deze standaarden ten alle tijden van dienst te mogen zijn.

Betrouwbaar

Sinds de oprichting van autobedrijf de Koog heeft vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service altijd centraal gestaan. De afgelopen jaren is autobedrijf De Koog uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde professionals in dienst. Bij Autobedrijf de Koog zijn alle auto-merken en modellen welkom!


Snelheid en extra services

Doordat wij beschikken over de juiste expertise en geavanceerde apparatuur in onze werkplaats kunnen wij het onderhoud en reparaties aan uw voertuig snel en kwalititatief hoogstaand uitvoeren.

U krijgt altijd beschikking tot een leenfiets en indien nodig kunt u een beroep doen op onze gratis haal- en brengservice.

Zoekt u een all-round garage die u optimaal van dienst zal zijn? staakt het zoeken, u zoektocht is voltooid!

Van harte welkom bij autobedrijf de Koog!
 
Call Now Button